Podcast studio amsterdam man in opname lachend
Podcast studio amsterdam man in opname lachend
Podcast studio amsterdam vrouw in opname gebaren met handen
Podcast studio amsterdam man in opname peter heerschop
Podcast studio amsterdam man in opname rafael van de vaart
Podcast studio amsterdam man in opname guus hiddink
Podcast studio amsterdam vrouw in opname lachend
Podcast studio amsterdam vrouw in opname lachend
Podcast studio amsterdam man in opname lachend
Podcast studio amsterdam vrouw in opname
Podcast studio amsterdam man in opname
Podcast studio amsterdam man in opname

Podcast Studio Amsterdam

De perfecte podcaststudio in Amsterdam voor jouw bedrijf of organisatie

Voor kraakheldere opnames en volledige productie van audio- en videopodcasts

Podcast studio amsterdam vrouw in opname gebaren met handen

Van concept tot publicatie. We begeleiden je bij het proces.

Waarom een podcast?

Steeds meer bedrijven en organisaties hebben een podcasts. En dat is niet voor niets. Het is een doeltreffend medium voor acquisitie, recruitment, om kennis te delen of als onderdeel van hun marketing en communicatie strategie.

Wat kunnen podcasts voor jou betekenen?

Podcast Studio Amsterdam produceert professionele audio- en videopodcasts in onze comfortabele studio in Amsterdam om de boodschap van jouw bedrijf of organisatie aan de wereld te laten horen. We deden dit al voor tientallen klanten.

Onze studio in Amsterdam

Podcast Studio Amsterdam bevindt zich in Amsterdam-West, vlakbij het Westerpark. Aan de ring A10 en vlakbij station Sloterdijk. Makkelijk te bereiken met de auto en het OV! Onze studio is uitgerust met 4 microfoons en 4 camera’s om alles kraakhelder en haarscherp vast te leggen. Daarnaast is het mogelijk om gasten remote op te nemen of in te laten bellen tijdens een opname. Onze studio is zo comfortabel mogelijk ingericht zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

Audio

€700

Per aflevering. Compleet pakket, inclusief studiohuur met audio, montage, muziek en distributie

Audio + Video

€900

Per aflevering. Compleet pakket, inclusief studiohuur met audio en video, montage, muziek en distributie en reels

Studio huren

€600

Per dagdeel (4 uur). Alleen opname. Krijg direct de ruwe audio- en videobestanden mee

Advies nodig?

Hulp nodig bij het concept of wil je meerdere afleveringen laten produceren? Neem contact met ons op!

Mooie en professionele studio waar je in alle gemak op kunt nemen. En de mensen denken goed met je mee en zijn erg vriendelijk.

Job Römer

Met spraakmaker media maak ik nu al ruim drie jaar de podcast Money Matters. Het is een groot feest om met ze samen te werken. Ze denken altijd mee, hebben een prachtige studio en maken hele professionele podcasts.

Ruben Koekoek, Money Matters

Heerlijke plek. Fijne ontvangst, professionele begeleiding en natuurlijk mooie videobeelden en kraakhelder geluid. Lekker gedaan team Spraakmaker!

Gerhard te Velde, Groeivoer

Samen met Mart en Daniël heb ik de podcast voor De Jonge Akademie geproduceerd. Een fijne samenwerking met name omdat ik mij als interviewer helemaal ontspannen voelde in de complete studio. Daarnaast delen de heren al hun kennis met je en zijn geïnteresseerd in jouw expertise. Zo ontstaat er een echte samenwerking. Ik zou met een volgend project in Amsterdam weer voor Spraakmaker Media kiezen.

Ingeborg van der Ven, KNAW
Hele fijne en professionele studio. Prettige sfeer en uitstekende kwaliteit!
 
Daphne Sprecher

Fijne studio met professionele apparatuur en goede begeleiding. Ook de nabewerking is goed en snel. Zeker een aanrader om hier je podcast op te nemen!

Marc Jacobs, CINQ ICT

Wij zijn super tevreden met de samenwerking en productie van Spraakmaker Media!
Communicatie gaat snel en gemakkelijk. Mart en Daniël denken mee waar nodig en zorgen voor een vlot verloop en een professioneel eindproduct. Echt een aanrader, ook voor mensen zoals ik die minder ervaring hebben met het maken van een podcast.

Stella Blok, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten

Super bekwaam en zeer prettig werken. Bij Mart ben je in goede handen. Hij denkt met je mee en je uiteindelijke product is daardoor altijd veel beter dan je zelf kon bedenken. 100% aanrader!

Aminata Cairo

Working with Mart and Daniël is always a pleasure. They combine slick professionalism with relaxed wit and creativity. I would whole-heartedly recommend Spraakmaker Media to any individual business with an interest in podcasting.

Ed Palmer, Just Eat Takaway.com
Mooie studio en we zijn zeer tevreden over de kwaliteit en snelheid van de montage van onze opnames!
 
Robert van Eekhout, Van Ons
Fantastische studio met goede apparatuur. Altijd heel fijn om met m’n podcast (Nee, Man) afleveringen hier op te nemen. Edits zijn binnen enkele dagen al klaar. Ik raad deze studio erg aan!
 
Rocher Koendjbiharie

Gorgeous studio, high-end equipment, talented and helpful producer who anticipated technical problems in my podcast (interview series for an international client), fixed them, and made creative suggestions too. High quality work both in-studio and remotely due to covid, too.

Sho Konno, Comic Relief

Locatie van de studio

Podcast Studio Amsterdam
Spraakmaker Media
Gibraltarstraat 42
1055 NP Amsterdam

Openbaar vervoer

Vanaf Station Sloterdijk neem je tram 19 richting Diemen Sniep. Stap uit bij tram/bushalte Wiltzanghlaan. Vanaf hier is het twee minuten lopen.

Auto

De podcaststudio zit vlakbij afrit A10. 15 minuten vanaf de Zuidas. Parkeren kan voor de deur of om de hoek en is betaald.

Over ons

Podcast Studio Amsterdam is onderdeel van Spraakmaker Media, een media agency voor uitgesproken ideeën en spraakmakende podcasts. Wij produceren verhalen die gehoord moeten worden, met een positieve impact en die de wereld beter maken.